Bruxweb

Webbdesign IT Företagande Innovationer

Att hitta ett passande företagslån

Som småföretagare har du många saker att sköta, förutom själva rörelsen ska du sköta administrationen. Det största hotet du möter är faktiskt brist på rörelsekapital, pengar för att betala fakturor innan du får betalt. Det finns olika lösningar för det och du har säkert hört talas om fakturabelåning. Det är inte en bra lösning eftersom du ofta förlorar viktiga procent av betalningen.

Företagslån

Det finns olika sidor som kan hjälpa dig få ett företagslån. På en sådan sida ser du en översikt av olika potentiella långivare. Fördelen med detta är att ditt företag får ett lån, inte du personligen eftersom det påverkar din egen ekonomi. Det är också viktigt för om det går fel är företaget skyldig långivaren, inte du. Fördelen är du kan få loss rörelsekapital till en billig ränta och mer långsiktigt än för fakturabelåning.

När du söker ett företagslån kommer du behöva visa din bokföring så se till att du har den i ordning. Det är alltid bra men nu kommer bokföringen vara grunden för om du får ett lån eller inte. Du kan se fram emot att använda en sådan sida som A5.nu eller liknande för att få flera förslag på lån.