Bruxweb

Webbdesign IT Företagande Innovationer

Digital posthantering

Som företagare arbetar du ständigt med att hitta smidigare lösningar på vardagliga problem, något som kan göra allt lite enklare, lite bättre och lite snabbare.

Något som är en smart lösning på din posthantering är digitala brevboxar. Tjänsten har utvecklats och förbättrats så pass mycket att du nu har möjlighet att hantera din postgång helt och hållet digitalt, vilket är en suverän utveckling. Du slipper lagra alla papper och dessutom gör du miljön en tjänst.

I en värld där allt från företag till myndigheter är digitaliseringen av post den logiska fortsättningen. Det underlättar för dig, ditt företag och dina anställda. Det är också mycket enkelt att arrangera; du behöver endast registrera att du vill ha en digital brevbox. Sedan skannas din post och systemet är så fiffigt att det du sedan får din post bifogad till din e-post. Du kan givetvis välja att eftersända din post till någon annan plats i världen. Detta gör det enkelt för dig att kolla din post var du än befinner dig oavsett om du sitter i en solstol i Thailand eller på en spårvagn i Göteborg. För att få tillgång till detta är en internetuppkoppling den enda förutsättningen du behöver, så länge du har uppkoppling är allt detta möjligt.

Och för att inte tala om hur mycket du bidrar till förbättringen av miljön och sparandet av skogarna. Det är viktigt att tänka på ett miljöperspektiv och att försöka bidra med något.