Bruxweb

Webbdesign IT Företagande Innovationer

Moderna metoder vid renovering

Allt eftersom så kommer det moderna metoder vid renovering av bostäder och fastigheter. Hur man renoverade för 50 år sedan länge förändrat och man har fått nya verktyg och metoder för att bygga och renovera.

Framtiden kommer garanterat att se väldigt annorlunda ut om vi tittat tillbaka till hur det såg ut förr jämfört nu, ta bara hur man renoverar avlopp, tidigare så var man tvungen att riva upp för att kontrollera och byta ett avlopp. Det som tidigare kunde ta flera veckor med att kontrollera och byta ett avlopp tar idag några dagar. Det var och är mycket jobb med den gamla metoden.

I dag så skickar man in en kamera som filmar och kontrollera hur det ser ut. Behöver det renoveras så använder man sig av en metod som kallas relining vilket innebär att man rengör och slipar avloppet innan man lägger en ny beläggning i rören, företaget Swoosh som arbetar med detta har relining i Sundsvall bland annat, övriga orter är Umeå, Stockholm, Norrtälje, Uppsala, Örnsköldsvik, Skellefteå, Lycksele och Luleå. Kontakta Swoosh om det är så att du behöver kolla upp ditt avlopp och fixa något som inte är okej med detta. Med relining så slipper man gräva upp och byta ut avloppsrören. Detta spar en massa tid som annars gått åt för detta.

Det är intressant att se hur nya metoder lyckas och hur företag skapas som har nya metoder och innovationer i sin produktkatalog. Har du som företag något som kan vara nästa generations innovation så ta kontakt med Almi som kan hjälpa dig med rådgivning om du har nya innovationer. Almi finns i varje län med representanter och har kompetent personal som hjälper företag på olika sätt.