Bruxweb

Webbdesign IT Företagande Innovationer

När företaget behöver flytta till större kontor

Ibland är det så att företaget växer ifrån sitt kontor och behöver byta till ett större. Eller kanske att ni helt enkelt vill byta till ett annat läge. När ni ska byta kontor behöver ni bland annat göra en ordentlig planering.

Ett tips vid flytt är att flytta halva kontoret åt gången, så hälften av medarbetarna kan hålla igång företaget. När första halvan av det nya kontoret fungerar kan ni flytta resten.

Ta hjälp av experter

Ett större företag med många anställda har samlat på sig mycket saker under åren som fyller kontoret. Det är ett väldigt stort jobb att flytta allt från möbler, datorer och tillbehör, skrivbord med mera. Därför är det bra att ta hjälp av proffs som hjälper till vid flytten.

Ni kan anlita experter genom att söka på nätet, men se till så att företaget har goda referenser från tidigare kunder. Be om att få en offert på hur mycket det kommer att kosta så slipper det bli några missförstånd.

Många av flyttfirmorna erbjuder även andra tjänster som kan vara av intresse, bland annat flyttstädning. Så passa på att välj en flyttfirma som kan göra både och, då slår ni två flugor i en smäll.