Bruxweb

Webbdesign IT Företagande Innovationer

Öka din digitala B2B försäljning

Det finns många lösningar på att få fler nya kunder till din verksamhet. En stor utmaning är nämligen att hitta kunder som betalar för din tjänst eller produkt. Du har kanske redan hög trafikvolym på din webbsida, men du får inte tillräckligt med köpare.

Konvertera kunderna med smarta lösningar

De som besöker din webbplats kanske bara söker information, innan dom fattar beslut om ett köp. En bra idé är exempelvis att du ger något gratis till besökarna, det kan vara en enkel nedladdningsbar e-bok, mot att dom i sin tur lämnar sin kontaktinformation. På detta sätt kan du sedan enkelt kontakta dem och fråga lite mer om deras behov. Därtill kan du även berätta mer om hur du kanske har en bra lösning på deras problem.

Hur får du fler betalande kunder

Du bör ha ett väl fungerande CRM-system, det vill säga Customer Relationship Management. Då får du information om dina potentiella kunder och får en helhetsbild om deras köpvanor. Ett bra och gratis CRM-system är till exempel HubSpot. Du kan då enkelt följa upp och lägga en bra strategi, för att få bättre resultat på konverteringsgraden på dem som besöker din hemsida. Columbus lösningar för hur du kan få din verksamhet att ytterligare växa digitalt, hittar du i deras kunskapsbank.