Bruxweb

Webbdesign IT Företagande Innovationer

Planera inför företagets affärsresor

Trenden visar att affärsresor ökar igen jämfört med de senaste två åren då de flesta möten har varit digitala. Detta innebär att många företag nu står inför en utmaning när affärsresorna börja öka igen.

Att tänka på när du bokar resan

En lyckad affärsresa kräver både planering och lokalkännedom. Miljömedvetet resande är också viktigt. Du behöver veta läget på hotellet, om det ingår frukost och vart du beställer taxi för upphämtning på flygplatsen. Detta ger dig en smidig överblick på de resor som planeras och det minskar risken för fel och sparar tid för den som bokar resan. Att hitta något som passar exakt är svårt. Därför är det smidigt att boka allt på ett och samma ställe. Du får även hjälp att tänka på andra frågeställningar du kanske missar om du bokar allt själv via olika plattformar.

Tydlig överblick med rätt verktyg

Avionero hjälper dig med skräddarsydda resor. Hela vägen från avresa, hotell, tips på restauranger och förslag på taxibolag. Du kan enkelt lägga in flera reseförslag och jämför dessa med varandra. Funktionen är även smidig när du bokar samma resa till fler kollegor. Detta ger en tydlig överblick på de resor som planeras och minskar risken för fel och sparar tid för den som bokar resan.

Du hittar fler tips här.