Bruxweb

Webbdesign IT Företagande Innovationer

Räkna på en fasadrenovering framöver

Det första en kund eller en potentiell ny samarbetspartner ser när de besöker ert kontor är hur husfasaden ser ut. Om fasaden är i ett risigt skick kan det ge ett dåligt första intryck som i värsta fall kan få negativa konsekvenser för företaget.

Se därför till att alltid ha en välskött och fin fasad. Skulle ni behöva fixa till fasaden är det lika bra att göra det på direkten istället för att vänta. Ta en titt här för att komma till en hemsida som erbjuder fasadrenovering till ett rimligt pris.

Rena fönster för allas trivsel

En snygg och välskött fasad i all ära, men det finns såklart fler saker som behöver skötas om. Rena fönster ser inte bara bra ut för utomstående, det blir uppskattat även av era anställda. Se därför till att någon kommer och rengör dem med jämna mellanrum.

Insidan är minst lika viktig

Hur det ser ut i företagets lokaler är minst lika viktigt som att fasaden är välskött. Det är här ni kommer ta emot era kunder och samarbetspartners. Att ni då har en fin och välkomnande reception och håller rent och snyggt visar att ni tar ert jobb på allvar.

Städning ett par gånger i veckan är att rekommendera för att hålla era lokaler rena och fina.