Bruxweb

Webbdesign IT Företagande Innovationer

Säkra upp företagets lokaler

Att säkra upp företagets lokaler är för att inga obehöriga kan ta sig in och förstöra och ta det som företaget äger. Det kan vara att man larmar de lokaler som företaget använder på ett effektivt sätt. Det är viktigt att säkerheten på lås, dörrar och fönster är av hög kvalité.

Säkerhet för dörrar och fönster

Det första man bör göra är att se över dörrar och fönster så att det är säkra anordningar som låser dörrar och fönster. Hos bbgruppen.se så kan ni få hjälp med lås och säkerhet på ett professionellt sätt. Kanske det finns anledning att byta ut till ett smart låssystem där varje nyckel är unik och går att kryptera digitalt. Tappas en nyckel bort så återkallas behörigheten för den nyckeln och en ny skapas enkelt på plats. Man behöver inte byta ut hela låssystem bara för att en nyckel har tappats bort.

Teckna ett serviceavtal

Hos BB Gruppen så kan man även teckna ett serviceavtal på lås, dörrstängare och annat som kan finnas i er byggnad. Detta innebär att ni inte behöver fundera på om allt kommer att fungera utan det kommer löpande att få det underhåll som behövs för att allt ska fungera som det ska. Som företag så kan det vara skönt att inte behöva tänka på detta utan det sker en översyn med jämna mellanrum. Skulle det uppstå något problem så är hjälpen bara ett telefonsamtal borta för att det ska lösa sig.